Toolbox

Marketing strategie

Terug naar Toolbox

Wat is een marketing strategie?

Een marketing strategie brengt de algemene richting en doelen van de marketing in kaart. Bij het ontwikkelen van de marketing strategie wordt gekeken naar de lange termijn. Hierbij wordt gekeken naar naar hoe het product of dienst in de markt gepositioneerd wordt en welke klanten hierbij horen en te bereiken zijn.
Marketing strategie
Marketing uitvoering
Marketing optimalisatie

Van marketing strategie naar marketing uitvoering

Nadat de marketing strategie zorgvuldig is opgesteld en besproken is het natuurlijk tijd om de strategie in werking te zetten! De uitvoering van de marketing strategie wordt volledig uit handen genomen. Tijdens de operatie worden continue experimenten uitgevoerd om effectiviteit van de strategie te toetsen en waar nodig aan te passen.
Imagine helpt bij het opstellen, uitvoeren en optimaliseren van de marketing, zodat jij je kan focussen op andere zaken!

Van marketing uitvoering naar marketing optimalisatie

Wanneer de strategie en uitvoering op poten staat is het natuurlijk van belang dat de marketing een succes blijft en steeds beter wordt. Dit doen wij door de marketing te optimaliseren, dit is het verbeteren en zo goed mogelijk maken van de marketing. Dit doen wij bijvoorbeeld door de conversie te meten, content te verbeteren of de zichtbaarheid te vergroten.

Kortom, Imagine helpt bij het opstellen van de strategie, voert deze uit en zorgt ervoor dat de marketing vervolgens ook steeds beter wordt, zodat jij je kan focussen op andere zaken!
Terug naar Toolbox

Meer weten?

Contact