Toolbox

Wij transformeren met behulp van drie specialismen

Een digitale transformatie heeft invloed op verschillende onderdelen uit het bedrijf. Te veel aandacht op één onderdeel, zal leiden tot een tekort aan aandacht op het andere onderdeel. Om de deze reden kiezen wij voor een holistische aanpak waarbij gekeken wordt naar het grote plaatje. De onderdelen van een digitale transformatie zijn allemaal met elkaar verbonden en juist de samenwerking zorgt voor het succes van een digitale transformatie

Wij helpen met de omslag naar agile werken, om effectief te voldoen aan snel veranderende klantbehoeften. Met een sterk centraal veranderprogramma bereik je een effectieve omslag voor het hele bedrijf, op alle niveaus. Dat betekent dat we enerzijds kijken naar het voortbrengingsproces van teams en dat op een agile manier implementeren. Anderzijds werken we samen met de klant om de specifieke vakgebieden goed te laten groeien.

Agile werken op alle niveaus vraagt ook om een gerichte agile governance, en een framework dat ervoor zorgt dat de overall voortgang inzichtelijk is over de teams heen. Binnen dat framework past de OKR werkwijze, een Obeya aanpak en aandacht voor cultuur en gedrag.

Wij geloven niet in het opleveren van Powerpoint presentaties. Wij geloven in het opleveren van producten. Dit doen wij door interactieve werksessies te organiseren en nieuwe producten te ontwikkelen op basis van klantinzichten. Het ontwikkelen van nieuwe producten kost tijd en wij hebben daar de juiste mensen voor. Op deze manier blijft een idee niet een wens, maar wordt een idee daadwerkelijk een product.

Wij gebruiken, afhankelijk van de situatie, een brandlab, design sprint of een marketing strategie om digitale producten te ontwikkelen. Dit doen wij altijd samen met de klant.

Klaar voor de volgende stap?

Elk bedrijf is anders, daarom maken wij graag een advies op maat zodat onze holistische strategie perfect aansluit op jouw wensen.
Neem contact op