Paxpring
Een effectieve digitale marketing strategie voor ZeroPackaging, een duurzame verpakkingsspecialist
ZeroPackaging ontwerpt en produceert op maak gemaakt verpakkingsoplossingen zonder ecologische impact. Daarnaast geven ze advies over het verduurzamen van de toeleveringsketen.

"Ik zou Imagine aanbevelen omdat zij écht in staat zijn om je online marketing naar een hoger niveau te tillen. Ze hebben verstand van zaken, maar ook mankracht om dat voor elkaar te krijgen."

Joost van Andel, Founder Paxpring

Empowering Investors - Company X Webflow TemplateEmpowering Investors - Company X Webflow TemplateEmpowering Investors - Company X Webflow Template

Uitdaging

Zero Packaging is het duurzame label van het verpakkingsbedrijf Paxpring, dat in 2021 werd opgezet. De uitdaging van ZeroPackaging is het bereiken van de juiste doelgroep: cosmetica, consumentenelektronica en high-end kledingbedrijven. Hoe kan ZeroPackaging deze doelgroepen beter bereiken met een gedegen digitale marketing strategie?

Aanpak

Imagine helpt ZeroPackaging met het definiëren en implementeren van een digitale marketing strategie. Een strategie die het label goed op de markt weet te brengen, op de juiste doelgroep focust en meer klanten uit de cosmetica, consumentenelektronica en kledingbranche weet te bereiken, de zogenaamde ‘groeidiamanten’. Imagine helpt ZeroPackaging op continue basis met het uitvoeren van de strategie en het verrichten van online marketing activiteiten zoals website development, content creatie, data-analyses, social media management en digital advertising management.

Resultaat

Imagine heeft, in samenwerking met ZeroPackaging, een uitgebreid strategisch plan inclusief digitale roadmap ontwikkelt. Dit strategisch plan is nog steeds leidend voor de activiteiten en initiatieven. Resulterend in grote online zichtbaarheid en een continue stroom van interessante leads.

Bekijk hoe ZeroPackaging de samenwerking met Imagine heeft ervaren

Meer weten?

Neem contact op