Paxpring
Verhogen digitaal bereik van Zero Packaging, het duurzame verpakkingslabel
Paxpring ontwerpt, ontwikkelt en levert verpakkingsoplossingen voor diverse producten (non-food). Paxpring kan in alle stadia van het verpakkingsproces waarde toevoegen; creatief, technisch en logistiek.
Empowering Investors - Company X Webflow TemplateEmpowering Investors - Company X Webflow TemplateEmpowering Investors - Company X Webflow Template

Uitdaging

Zero Packaging is het duurzame label van het verpakkingsbedrijf Paxpring, dat in 2021 werd opgezet. Paxpring helpt klanten een ​​duurzamere wereld te creëren door het adviseren, ontwerpen en leveren van op maat gemaakte verpakkingsoplossingen zonder ecologische impact. De uitdaging van Paxpring lag bij het bereiken van de juiste doelgroep: cosmetica, consumenten elektronica en kledingbedrijven. Hoe kan Paxpring deze doelgroep beter bereiken met een gedegen digitale marketing strategie?

Aanpak

Paxpring schakelde Imagine’s hulp in voor het definiëren en implementeren van een verbeterde digitale marketing strategie. Een strategie die het label goed op de markt weet te brengen, op de juiste doelgroep focust en uiteindelijk meer klanten uit deze cosmetica, consumenten elektronica en kledingbranche weet te bereiken, de zogenaamde ‘groeidiamanten’. Imagine helpt Zero Packaging op continue basis met het uitvoeren van de strategie, het verrichten van online marketing activiteiten zoals website development, content creatie, data-analyses, social media management en digital advertising management.

Resultaat

Imagine’s werk bestond uit een uitgebreid strategisch rapport samen met een digital roadmap, die nog steeds leidend is voor de activiteiten en initiatieven. Een continue stroom van interessante leads en sales gesprekken is hiervan het resultaat.

Meer weten?

Neem contact op