Naïf
400% omzetverhoging door een effectieve e-commerce strategie
Natuurlijke verzorging voor Baby & kids, met alleen ingrediënten die de babyhuid echt nodig heeft en die niet alleen goed zijn voor de huid, ook voor de planeet. Niks meer, niks minder.

"De grootste toegevoegde waarde van ons partnership met Imagine is een professionalisering van de aanpak. Op een gestructureerde manier kijken naar de kansen die er zijn, evalueren wat werkt en niet werkt, doormeten en daar mee verder gaan."

Sjoerd Trompetter, Founder Naïf

Empowering Investors - Company X Webflow TemplateEmpowering Investors - Company X Webflow TemplateEmpowering Investors - Company X Webflow Template

Uitdaging

De e-commerce markt blijft groeien, waardoor digitale verkoopkanalen steeds belangrijker worden. Zo ook voor Naïf, gespecialiseerd in het verkopen van verzorgingsproducten gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Naïf was op zoek naar een strategie om hun digitale verkoop te stimuleren en hun online-aanwezigheid te vergroten.

Aanpak

Imagine is direct begonnen met het uitwerken van de digitale marketing strategie van Naif. Dit deed Imagine in samenwerking met Naif, door een gezamenlijk strategieteam op te richten. Door deze intensieve samenwerking is een succesvol strategisch plan met een loyale klantgerichte aanpak vastgesteld. Naast de focus op digitale verkoop, realiseerde het Naif-team zich het belang van het aantrekken van digitaal talent, dat ook werd ondersteund en begeleid door Imagine Digital. Door gebruik te maken van onze digitale versnellingsroadmap, implementeerde het team de bouwstenen gedurende een agile sprint planningsproces. Samen met het Naïf-team bouwden, optimaliseerden en versnelden we een MVP van Naïfs eigen digitale directe verkoopkanaal en de bijbehorende systemen (bijv. CRM-systemen en loyaliteitsprogramma's).

Resultaat

Onze aanpak waarbij klantloyaliteit voorop staat, leverde resultaten op die de verwachtingen overtroffen. Na de lancering van het digitale Naïf-verkoopkanaal en de introductie van Naïf in nieuwe digitale kanalen, stegen de inkomsten aanzienlijk (+400%). Naast de digitale omzetgroei, ondersteunde het Imagine-team het Naïf-team bij het uitbreiden van hun team door te begeleiden bij de zoektocht naar de juiste capaciteiten. Hierdoor heeft Naïf hun online-business een geweldige kick-start gegeven, en heeft kunnen opschalen om de business nog verder te laten groeien.

Bekijk hoe Naïf de samenwerking met Imagine heeft ervaren

Meer weten?

Neem contact op