KVK
Het opleiden van talent met het Digital Strategy Academy
De Kamer van Koophandel in Nederland biedt informatie, voorlichting en ondersteuning aan bedrijven en organisaties. Haar wettelijke taken zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van bedrijven en organisaties
Empowering Investors - Company X Webflow TemplateEmpowering Investors - Company X Webflow TemplateEmpowering Investors - Company X Webflow Template

Uitdaging

Ook KVK wil voortdurend de laatste trends op digitaal gebied in het vizier houden. Welke innovaties zijn relevant voor KVK? Wat vind KVK bijvoorbeeld van het gebruik van AI, wat komt hierbij kijken en hoe zou dit de ondernemer kunnen helpen? Welk beleid maak je als KVK op deze ontwikkelingen? En hoe schrijf je dat ook nog eens goed op?

Aanpak

Imagine heeft tijdens de scan fase een analyse uitgevoerd om te onderzoeken welke trends en ontwikkelingen van belang zijn voor KVK uit hun digitale strategie. Op basis van deze inzichten is een maatwerk programma ontworpen, waarin een 2-daagse kick-off seminar werd gevolgd wordt door 3 verdiepingsdagen. Dit programma bracht kennis over relevante digitale trends en ontwikkelingen inclusief toonaangevende sprekers uit de markt. Onze trainingsmethodiek maakt gebruik van het pyramid principle en roadmapping. Het zorgt ervoor dat consultants in praktische stappen duidelijke standpunten kunnen formuleren wat betreft digitale trends en ontwikkelingen.

Resultaat

Het digital strategy programma is in 2021 door Imagine uitgevoerd en heeft geleid tot verbeterde kennis van relevante digitale trends en ontwikkelingen. Ook is de toepasbaarheid binnen KVK geanalyseerd en zijn er scherp gefocuste standpunten gevormd voor KVK op deze gebieden. Het digital strategy programma heeft geleid tot breed gedragen ideeën die inzicht geven over hoe samen te werken binnen de vakgebieden.

Meer weten?

Neem contact op