Digital Strategy Consultant

1-3 jaar werkervaring
Full Time

Weet jij hoe je complexe vraagstukken moet oplossen en strategische projecten moet aansturen? Heb jij een sterk analytisch vermogen en een passie voor digitale groei? Ben je proactief, ondernemend en heb je bovenal de ambitie om samen met onze opdrachtgevers het beste resultaat neer te zetten? Dan is Imagine Digital op zoek naar jou!

Solliciteren

Voor ons ambitieuze en ondernemende team is Imagine Digital is op zoek naar een Digital Strategy Consultant die duurzame groei kan realiseren door het  uitvoeren van digitale strategie projecten van A tot Z.  

Word jij enthousiast van het het idee om 400% online groei te realiseren bij een klant door het opzetten en implementeren van een effectieve e-commerce strategie? Wil jij bij een winkel synergie creëren tussen online en offline? Of wil je traditionele bedrijven omtoveren naar echte digitale spelers door het ondersteunen van training sessies en de uitrol van digitale roadmaps? Dan ben je bij Imagine bij het juiste adres! 

Door onder andere gebruik te maken van bekende Google methodes helpen wij bedrijven digitaal te transformeren. 

Meer voorbeelden van projecten waarbij jij als Digital Strategy Consultant direct impact kan maken? Bekijk de succesverhalen op onze website.

Wat ga je doen?

 • Je werkt direct samen met de klant voor het beste resultaat waarbij je een hoge mate van zelfstandigheid ervaart in je team met collega’s.
 • Je onderzoekt kansen binnen en buiten de organisatie van de klant door middel van interviews 
 • Je bouwt aan en analyseert actionable insights die je doorvertaald naar concrete aanbevelingen en werkt aan het opstellen en uitwerken van business cases
 • Je bent verantwoordelijk voor het gezamenlijk opzetten en uitdenken van de juiste op maat gemaakte digitale strategie, het realiseren van digitale doelen en het implementeren van de gekozen strategie.
 • Je speelt een een belangrijke rol in de ontwikkeling van digitale kennis en vaardigheden in organisaties door het faciliteren van training sessies en workshops

Wat breng je mee?

 • Een masterdiploma in een technische, innovatie- of bedrijfskundige studierichting met goede studieresultaten en interessante nevenactiviteiten
 • 1-3 jaar relevante werkervaring in (digital) consulting, strategie vorming en innovatie
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en hoge mate van klantgerichtheid
 • Analytische skills en commercieel inzicht
 • Ondernemerschap, creativiteit en vernieuwende ideeën om zowel klanten als Imagine te laten groeien
 • De skills om zelfstandig aan de slag te gaan maar wel met de mentaliteit van een teamspeler
 • Flexibiliteit met een ‘can do’ mentaliteit, neemt graag de leiding en hebt al ervaring met het aansturen van mensen

 Wat bieden wij jou?

 • De kans om deel uit te maken van een ondernemende en dynamische werkomgeving waarbij je samenwerkt met een enthousiast team bestaande uit een mix van jonge en ervaren consultants.
 • Bij ons heb je veel afwisseling, werk je aan je consultancy skills en ontwikkel je jouw droombaan.
 • Veel verantwoordelijkheid op strategische projecten, direct contact met de klant,  de kans om echt impact te maken en ruimte voor eigen initiatieven die zowel de groei van de opdrachtgever als Imagine stimuleert.
 • Ruimte voor 20% projecten waarbij je je talent inzet om Imagine mee te helpen groeien.
 • Persoonlijke groei door het volgen van trainingen, 1:1 mentor en een persoonlijke buddy
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, de nieuwste macbook, een prachtig kantoor aan het Vondelpark en iedere dag een heerlijk verzorgde lunch.
 • Wekelijkse borrels, teamactiviteiten en jaarlijkse weekend- en Imagine skitrips.

Waarom Imagine?

Imagine is een ondernemend consultancy kantoor die precies weet wat traditionele bedrijven nodig hebben om te groeien. Door digitale oplossingen in de activiteiten van de klant te integreren stimuleren wij duurzame groei en versterken wij de positie van een bedrijf. Dit doen wij niet voor, maar samen mét de klant! Imagine creëert een omgeving waar ieder individu van grote waarde is en waar zelfstandigheid en creativiteit wordt aangemoedigd.

Werken bij Imagine?

Bij Imagine zijn wij altijd op zoek naar ambitieuze en getalenteerde mensen die direct impact willen maken bij onze klanten en tegelijkertijd willen bijdragen om Imagine verder te laten groeien! Voor eventuele vragen over de functie kan je altijd contact opnemen met onze Recruitment Lead Calijn Hijmans via het onderstaande contactformulier.


Digital Strategy Consultant

1-3 jaar werkervaring
Full Time
Bedankt voor je interesse in Imagine Digital.
Je hoort zo snel mogelijk van ons!
Oops! Something went wrong while submitting the form.